Veelgestelde vragen schuimbeton Faber Comfortvloer.

Veelgestelde vragen

Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur
Vrijdag van 07:30 tot 16:00 uur

Algemeen

Ja, bij aanvang en afronding van onze werkzaamheden dien je aanwezig te zijn.
Ja, dat kan per mail tot twee werkdagen voor de geplande afspraak. Doe je dit later, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
Uiteraard komen wij kosteloos en vrijblijvend langs om al jouw vragen te beantwoorden over de mogelijkheden en het toepassen van de Faber Comfortvloer.
Als eerste onderdeel brengen we het Isolite75 schuimbeton aan. Na het storten van het schuimbeton kun je na 36 uur de woning weer betreden. Een paar dagen later wordt de vloerverwarming aangebracht. Om schade hieraan te voorkomen wordt geadviseerd de woning niet te betreden. Tenslotte wordt op de vloerverwarming een anhydrietvloer aangebracht welke na 36 uur beloopbaar is. Vanaf nu is de woning weer volledig toegankelijk.
Natuurlijk kan dat. Het is wel handig dat je de afmetingen van de begane grondvloer van je nieuwe woning weet. Klik hier, vul je gegevens in en ontvang direct een vrijblijvende offerte. Wanneer je de sleutels van je woning hebt ontvangen, kunnen wij direct starten met de werkzaamheden. Hierdoor kun je sneller jouw verduurzaamde woning betrekken.
Heel kort: er is geen verschil! Toen wij jaren geleden begonnen met het vervangen van houten vloeren door schuimbeton hadden we een productnaam nodig. Inmiddels gaat de beproefde vloer door het leven als de Faber Comfortvloer.
Wij houden van eerlijk, open en duidelijk communiceren. Afspraak is afspraak en wanneer wij jou een offerte aanbieden is deze duidelijk en zitten er achteraf geen addertjes onder het gras.
Ja, wij zijn een landelijk opererende organisatie. Of je nu in Groningen of Limburg woont, in Zeeland of op de Waddeneilanden. Waar ook in Nederland helpen wij je graag aan een duurzame, energiebesparende Faber Comfortvloer.

Schuimbeton

Nee, dit kan niet. Kies je voor een anhydriet of cementgebonden gietdekvloer? Dan dient deze altijd zwevend te worden toegepast. Dit houdt in dat de ondergrond voorzien moet worden van een folie en de wanden van kantstroken als je ervoor kiest om geen vloerverwarming te nemen. Plaats je zelf vloerverwarming op netten? Zorg dan dat hier ook een folie onder ligt en de wanden voorzien zijn van kantstroken.

Tijdens en na het storten van het schuimbeton dient er direct en zo veel mogelijk geventileerd te worden, zodat het overtollige vocht weg kan. LET OP! De geur van schuimbeton trekt huisdieren aan. Zorg er daarom voor dat huisdieren geen mogelijkheid hebben om bij het schuimbeton te komen.
Het is voor schuimbeton heel normaal om te scheuren als gevolg van het droog- en verhardingsproces. De scheuren zijn niet nadelig voor het isolerende vermogen en draagkracht van het schuimbeton.
Schuimbeton wordt met een drijfrei afgestreken. De boven tolerantie is +/- 1 cm.
Schuimbeton is 24 tot 36 uur na het storten beloopbaar.
Nee, dat is niet mogelijk. Leidingen liggen vast in het verharde schuimbeton. Hier kun je dus niet meer bij. Om deze reden adviseren wij je om op een paar punten onder je vloer loze leidingen te leggen. Deze kun je later nog gebruiken om nieuwe leidingen doorheen te trekken.
Jazeker! Schuimbeton kan ook buiten worden gestort. De voorwaarde is dat er tijdens het storten en 24 uur na het storten geen neerslag valt.
Nee, dat is niet mogelijk. Schuimbeton moet altijd worden afgewerkt met een dekvloer zoals anhydrietvloer of een cementgebonden gietdekvloer. Deze dekvloer vormt de ideale basis voor de leefvloer.

Dekvloer

Nee, dit kan niet. Kies je voor een anhydriet of cementgebonden gietdekvloer? Dan dient deze altijd zwevend te worden toegepast. Dit houdt in dat de ondergrond voorzien moet worden van een folie en de wanden van kantstroken als je ervoor kiest om geen vloerverwarming te nemen. Plaats je zelf vloerverwarming op netten? Zorg dan dat hier ook een folie onder ligt en de wanden voorzien zijn van kantstroken.

Tijdens en na het storten dient de ruimte volledig wind- en waterdicht te zijn en mag er de eerste 48 uur niet geventileerd worden. Hierna mag je volop ventileren, zodat het overtollige vocht weg kan.
Zowel een anhydrietvloer als cementgebonden gietdekvloer is 24 tot 36 uur na het storten weer beloopbaar.
Het schuimbeton heeft één week uithardingstijd nodig. Hierna kan de dekvloer gestort worden.
Het is aan de partij die de leefvloer plaatst om te beoordelen of de vloer nog bewerkt dient te worden. Denk hierbij aan schuren, egaliseren en/of primeren.
Je kunt iedere leefvloer naar keuze plaatsen. Houd wel rekening met de eisen voor het restvochtgehalte in het anhydriet en eventuele nabewerkingen. Dit kan afhangen van het type leefvloer.
Ja, deze kun je versnellen door de luchtvochtigheid en droogcapaciteit in de woning te verbeteren. Door het opstartprotocol van de vloerverwarming na zeven dagen op te starten, het plaatsen van bouwdrogers en door de vloer constructief open te schuren versnel je het droogproces. Ook een combinatie van deze drie is mogelijk.
De theoretische droogtijd is 1 cm per week, wat betekent dat de vloer na ongeveer zes weken voldoende droog kan zijn om de eindvloer te plaatsen. Dit is echter afhankelijk van factoren die de luchtvochtigheid en droogcapaciteit in de woning beïnvloeden, zoals weersomstandigheden en of er nog gestuct of behangen moet worden. Daarom adviseren wij altijd een vochtmeting te laten uitvoeren voordat de eindvloer wordt gelegd. Een te snelle plaatsing van de eindvloer kan namelijk tot vochtproblemen leiden.

Subsidie

Dit verschilt per gemeente. Wij adviseren je om hiervoor zelf contact op te nemen met jouw eigen gemeente.
Nee, dit dien je zelf te doen.
Zowel de offerte als de factuur wordt vorzien van de meldcode en bevat de juiste gegevens voor het aanvragen van de subsidie. Je dient zelf voldoende foto’s te maken van voor, tijdens en na het aanbrengen van de vloer. Ga naar de website van het RVO en login met je DigiD. Het aanvragen is in duidelijke stappen beschreven en wijst zich voor zich.
Jazeker, het toegepaste Isolite75 schuimbeton heeft speciaal hiervoor een BCRG verklaring waarmee de isolatiewaarde is gegarandeerd en kan worden meegenomen in de (her)berekening van het energielabel.
Het RVO heeft een regeling voor subsidie. Kijk op de website van het RVO. De voorwaarde is dat je een minimale Rc-waarde realiseert van Rc 3,5 en minimaal 22 m² in je bestaande woning toepast.

De Faber Comfortvloer

Als het vocht in je muren zit, is de Faber Comfortvloer hier niet de oplossing voor. Je zult in dit geval je wanden moeten laten injecteren door een gerenomeerd bedrijf tegen optrekkend vocht. De Faber Comfortvloer zorgt ervoor dat er geen vocht meer in de kruipruimte kan komen.
De Faber Comfortvloer kan binnen zeven werkdagen worden gerealiseerd. Nadat de eventueel oude vloer is verwijderd komen we in drie tot vijf fases de Faber Comfortvloer aanbrengen.
Overal waar sprake is van een stabiele ondergrond kan het schuimbeton worden toegepast. Daar waar sprake is van een zelfstandige zetting van de ondergrond ten gevolge van het eigen gewicht kan onze vloer niet zomaar worden toegepast. Neem bij twijfel contact met ons op.
Dat is eenvoudig en snel te bepalen. Klik hier, vul je gegevens in en ontvang direct een vrijblijvende offerte.
Met de Faber Comfortvloer is het mogelijk een energiebesparing te realiseren van ca. 20%.
De isolatiewaarde is afhankelijk van de dikte van de te realiseren vloer. De Faber Comfortvloer heeft per 10 cm een Rc-waarde van Rc 1,075. Dit betekent dat bij al 33 cm Isolite75 schuimbeton je een Rc-waarde van Rc 3,5 heb en een Rc-waarde van Rc 5,0 bij 47 cm. Een Rc-waarde van Rc 5,0 wordt geadviseerd bij het toepassen van vloerverwarming.
De basis van de Faber Comfortvloer is Isolite75 schuimbeton met de beste isolatiewaarde die in Nederland verkrijgbaar is. Daarmee krijgt kou en vocht uit de omgeving en ondergrond geen kans de woning te bereiken. Wat zorgt voor een comfortabel leefklimaat en een verlaging van de energierekening.
De Faber Comfortvloer is ideaal voor het renoveren van de begane grondvloer. Bijvoorbeeld ter vervanging van een verouderde, houten begane grondvloer. Ook is het geschikt als energiebesparende vloer voor een nieuwbouw woning, kantoor of bijvoorbeeld een garage die bij de woning wordt getrokken als extra leefruimte.

Vloerverwarming

Wij plaatsen standaard een verdeelunit geschikt voor een cv-ketel. Hiervoor gebruiken wij een VTE-verdeelunit met een grundfos-pomp. Bij een volledige warmtepomp, hybride warmtepomp of elektrische warmtepomp adviseren wij om bij je leverancier na te vragen welk type verdeelunit het beste werkt in combinatie met de warmtepomp. Komt er een hybride warmtepomp, dan kun je navragen welk type pomp er het beste geplaatst kan worden.

Ja, dit is mogelijk. Graag ontvangen wij voor de installatie een plattegrond met het aantal vierkante meters die verwarmd moeten worden, waarop duidelijk is aangegeven welke ruimtes los van elkaar verwarmd moeten worden. Geef hierop ook aan waar de verdeelunit komt te hangen.
De vloerverwarming wordt op noppenplaten geplaatst, h.o.h. 10 cm en de wanden worden voorzien van randisolatie.
Een loze groep op de verdeelunit wordt gebruikt om bestaande vloerverwarming op aan te sluiten. Weet je vooraf al dat je in de toekomst je woning wil vergroten, dan kunnen we hier vooraf al rekening mee houden en loze groepen op de verdeelunit plaatsen.
Per groep gaan we uit van 8 m² (80 m slang). Dit houdt in dat wij bij 40 m² een vijf groeps verdeelunit plaatsen.
Standaard plaatsen wij 16 mm buizen. Op aanvraag kunnen wij ook 20 mm leveren.
Dit is geen probleem, alleen kunnen we de vloerverwarming niet aansluiten. Deze werkzaamheden zul je later zelf door een installateur moeten laten uitvoeren.
Nee, je bent het niet verplicht. Een Faber Comfortvloer biedt ook zonder vloerverwarming een optimaal comfort en energiebesparing.

Voorbereiding

Vergunningen en ontheffingen dien je zelf aan te vragen. Vergunningen kunnen alleen aangevraagd worden door de bewoners van het uitvoeringsadres.
De meters kunnen worden verplaatst door de beheerders of je kunt een bekisting maken om de meters heen. Onze werkvoorbereider kan je hier op locatie over informeren.
Ensuite deuren kun je behouden. Deze kunnen worden onderstut om te blijven staan. Bescherm de deuren voldoende (met bijvoorbeeld folie) tegen het opspatten van het schuimbeton en anhydriet.
Leidingwerk moet van tevoren worden gecontroleerd en waar nodig ook worden vervangen. Leidingen waar vloeistoffen doorheen lopen moeten in een mantelbuis worden geplaatst. Hierdoor kan er niks gebeuren met het leidingwerk als het schuimbeton eenmaal is gestort.
Nee, dat adviseren wij niet. Vers aangebracht zand kan nog verdichten en daarmee onder de Faber Comforvloer leiden tot instabiliteit en zetten. Wanneer het echt niet anders kan, zorg dan dat het zand goed is verdicht.
Nee, dit is niet mogelijk. Puin kan de folie beschadigen en leidt tot instabiliteit in de vloer. De kruipruimte moet puinvrij opgeleverd worden.
Ja, de keuken kan blijven staan. Deze zal na het verwijderen van de oude vloer moeten worden gestut. Vervolgens kunnen we het schuimbeton en de dekvloer onder de keuken aanbrengen. Houd er rekening mee dat er tijdens en na het aanbrengen van het schuimbeton de temperatuur kan oplopen en er veel vocht vrijkomt. Controleer en ventileer de ruimte extra goed. Het laten staat van de keuken is op eigen risico.
Afhankelijk van de keuze van het pakket wat je bij ons afneemt, dien je zelf nog voorbereidingen te treffen. Onze verkoopmedewerkers of werkvoorbereiders kunnen je hier verder over informeren. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Algemeen

Ja, bij aanvang en afronding van onze werkzaamheden dien je aanwezig te zijn.
Ja, dat kan per mail tot twee werkdagen voor de geplande afspraak. Doe je dit later, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
Uiteraard komen wij kosteloos en vrijblijvend langs om al jouw vragen te beantwoorden over de mogelijkheden en het toepassen van de Faber Comfortvloer.
Als eerste onderdeel brengen we het Isolite75 schuimbeton aan. Na het storten van het schuimbeton kun je na 36 uur de woning weer betreden. Een paar dagen later wordt de vloerverwarming aangebracht. Om schade hieraan te voorkomen wordt geadviseerd de woning niet te betreden. Tenslotte wordt op de vloerverwarming een anhydrietvloer aangebracht welke na 36 uur beloopbaar is. Vanaf nu is de woning weer volledig toegankelijk.
Natuurlijk kan dat. Het is wel handig dat je de afmetingen van de begane grondvloer van je nieuwe woning weet. Klik hier, vul je gegevens in en ontvang direct een vrijblijvende offerte. Wanneer je de sleutels van je woning hebt ontvangen, kunnen wij direct starten met de werkzaamheden. Hierdoor kun je sneller jouw verduurzaamde woning betrekken.
Heel kort: er is geen verschil! Toen wij jaren geleden begonnen met het vervangen van houten vloeren door schuimbeton hadden we een productnaam nodig. Inmiddels gaat de beproefde vloer door het leven als de Faber Comfortvloer.
Wij houden van eerlijk, open en duidelijk communiceren. Afspraak is afspraak en wanneer wij jou een offerte aanbieden is deze duidelijk en zitten er achteraf geen addertjes onder het gras.
Ja, wij zijn een landelijk opererende organisatie. Of je nu in Groningen of Limburg woont, in Zeeland of op de Waddeneilanden. Waar ook in Nederland helpen wij je graag aan een duurzame, energiebesparende Faber Comfortvloer.

De Faber Comfortvloer

Als het vocht in je muren zit, is de Faber Comfortvloer hier niet de oplossing voor. Je zult in dit geval je wanden moeten laten injecteren door een gerenomeerd bedrijf tegen optrekkend vocht. De Faber Comfortvloer zorgt ervoor dat er geen vocht meer in de kruipruimte kan komen.
De Faber Comfortvloer kan binnen zeven werkdagen worden gerealiseerd. Nadat de eventueel oude vloer is verwijderd komen we in drie tot vijf fases de Faber Comfortvloer aanbrengen.
Overal waar sprake is van een stabiele ondergrond kan het schuimbeton worden toegepast. Daar waar sprake is van een zelfstandige zetting van de ondergrond ten gevolge van het eigen gewicht kan onze vloer niet zomaar worden toegepast. Neem bij twijfel contact met ons op.
Dat is eenvoudig en snel te bepalen. Klik hier, vul je gegevens in en ontvang direct een vrijblijvende offerte.
Met de Faber Comfortvloer is het mogelijk een energiebesparing te realiseren van ca. 20%.
De isolatiewaarde is afhankelijk van de dikte van de te realiseren vloer. De Faber Comfortvloer heeft per 10 cm een Rc-waarde van Rc 1,075. Dit betekent dat bij al 33 cm Isolite75 schuimbeton je een Rc-waarde van Rc 3,5 heb en een Rc-waarde van Rc 5,0 bij 47 cm. Een Rc-waarde van Rc 5,0 wordt geadviseerd bij het toepassen van vloerverwarming.
De basis van de Faber Comfortvloer is Isolite75 schuimbeton met de beste isolatiewaarde die in Nederland verkrijgbaar is. Daarmee krijgt kou en vocht uit de omgeving en ondergrond geen kans de woning te bereiken. Wat zorgt voor een comfortabel leefklimaat en een verlaging van de energierekening.
De Faber Comfortvloer is ideaal voor het renoveren van de begane grondvloer. Bijvoorbeeld ter vervanging van een verouderde, houten begane grondvloer. Ook is het geschikt als energiebesparende vloer voor een nieuwbouw woning, kantoor of bijvoorbeeld een garage die bij de woning wordt getrokken als extra leefruimte.

Schuimbeton

Nee, dit kan niet. Kies je voor een anhydriet of cementgebonden gietdekvloer? Dan dient deze altijd zwevend te worden toegepast. Dit houdt in dat de ondergrond voorzien moet worden van een folie en de wanden van kantstroken als je ervoor kiest om geen vloerverwarming te nemen. Plaats je zelf vloerverwarming op netten? Zorg dan dat hier ook een folie onder ligt en de wanden voorzien zijn van kantstroken.

Tijdens en na het storten van het schuimbeton dient er direct en zo veel mogelijk geventileerd te worden, zodat het overtollige vocht weg kan. LET OP! De geur van schuimbeton trekt huisdieren aan. Zorg er daarom voor dat huisdieren geen mogelijkheid hebben om bij het schuimbeton te komen.
Het is voor schuimbeton heel normaal om te scheuren als gevolg van het droog- en verhardingsproces. De scheuren zijn niet nadelig voor het isolerende vermogen en draagkracht van het schuimbeton.
Schuimbeton wordt met een drijfrei afgestreken. De boven tolerantie is +/- 1 cm.
Schuimbeton is 24 tot 36 uur na het storten beloopbaar.
Nee, dat is niet mogelijk. Leidingen liggen vast in het verharde schuimbeton. Hier kun je dus niet meer bij. Om deze reden adviseren wij je om op een paar punten onder je vloer loze leidingen te leggen. Deze kun je later nog gebruiken om nieuwe leidingen doorheen te trekken.
Jazeker! Schuimbeton kan ook buiten worden gestort. De voorwaarde is dat er tijdens het storten en 24 uur na het storten geen neerslag valt.
Nee, dat is niet mogelijk. Schuimbeton moet altijd worden afgewerkt met een dekvloer zoals anhydrietvloer of een cementgebonden gietdekvloer. Deze dekvloer vormt de ideale basis voor de leefvloer.

Vloerverwarming

Wij plaatsen standaard een verdeelunit geschikt voor een cv-ketel. Hiervoor gebruiken wij een VTE-verdeelunit met een grundfos-pomp. Bij een volledige warmtepomp, hybride warmtepomp of elektrische warmtepomp adviseren wij om bij je leverancier na te vragen welk type verdeelunit het beste werkt in combinatie met de warmtepomp. Komt er een hybride warmtepomp, dan kun je navragen welk type pomp er het beste geplaatst kan worden.

Ja, dit is mogelijk. Graag ontvangen wij voor de installatie een plattegrond met het aantal vierkante meters die verwarmd moeten worden, waarop duidelijk is aangegeven welke ruimtes los van elkaar verwarmd moeten worden. Geef hierop ook aan waar de verdeelunit komt te hangen.
De vloerverwarming wordt op noppenplaten geplaatst, h.o.h. 10 cm en de wanden worden voorzien van randisolatie.
Een loze groep op de verdeelunit wordt gebruikt om bestaande vloerverwarming op aan te sluiten. Weet je vooraf al dat je in de toekomst je woning wil vergroten, dan kunnen we hier vooraf al rekening mee houden en loze groepen op de verdeelunit plaatsen.
Per groep gaan we uit van 8 m² (80 m slang). Dit houdt in dat wij bij 40 m² een vijf groeps verdeelunit plaatsen.
Standaard plaatsen wij 16 mm buizen. Op aanvraag kunnen wij ook 20 mm leveren.
Dit is geen probleem, alleen kunnen we de vloerverwarming niet aansluiten. Deze werkzaamheden zul je later zelf door een installateur moeten laten uitvoeren.
Nee, je bent het niet verplicht. Een Faber Comfortvloer biedt ook zonder vloerverwarming een optimaal comfort en energiebesparing.

Dekvloer

Nee, dit kan niet. Kies je voor een anhydriet of cementgebonden gietdekvloer? Dan dient deze altijd zwevend te worden toegepast. Dit houdt in dat de ondergrond voorzien moet worden van een folie en de wanden van kantstroken als je ervoor kiest om geen vloerverwarming te nemen. Plaats je zelf vloerverwarming op netten? Zorg dan dat hier ook een folie onder ligt en de wanden voorzien zijn van kantstroken.

Tijdens en na het storten dient de ruimte volledig wind- en waterdicht te zijn en mag er de eerste 48 uur niet geventileerd worden. Hierna mag je volop ventileren, zodat het overtollige vocht weg kan.
Zowel een anhydrietvloer als cementgebonden gietdekvloer is 24 tot 36 uur na het storten weer beloopbaar.
Het schuimbeton heeft één week uithardingstijd nodig. Hierna kan de dekvloer gestort worden.
Het is aan de partij die de leefvloer plaatst om te beoordelen of de vloer nog bewerkt dient te worden. Denk hierbij aan schuren, egaliseren en/of primeren.
Je kunt iedere leefvloer naar keuze plaatsen. Houd wel rekening met de eisen voor het restvochtgehalte in het anhydriet en eventuele nabewerkingen. Dit kan afhangen van het type leefvloer.
Ja, deze kun je versnellen door de luchtvochtigheid en droogcapaciteit in de woning te verbeteren. Door het opstartprotocol van de vloerverwarming na zeven dagen op te starten, het plaatsen van bouwdrogers en door de vloer constructief open te schuren versnel je het droogproces. Ook een combinatie van deze drie is mogelijk.
De theoretische droogtijd is 1 cm per week, wat betekent dat de vloer na ongeveer zes weken voldoende droog kan zijn om de eindvloer te plaatsen. Dit is echter afhankelijk van factoren die de luchtvochtigheid en droogcapaciteit in de woning beïnvloeden, zoals weersomstandigheden en of er nog gestuct of behangen moet worden. Daarom adviseren wij altijd een vochtmeting te laten uitvoeren voordat de eindvloer wordt gelegd. Een te snelle plaatsing van de eindvloer kan namelijk tot vochtproblemen leiden.

Voorbereiding

Vergunningen en ontheffingen dien je zelf aan te vragen. Vergunningen kunnen alleen aangevraagd worden door de bewoners van het uitvoeringsadres.
De meters kunnen worden verplaatst door de beheerders of je kunt een bekisting maken om de meters heen. Onze werkvoorbereider kan je hier op locatie over informeren.
Ensuite deuren kun je behouden. Deze kunnen worden onderstut om te blijven staan. Bescherm de deuren voldoende (met bijvoorbeeld folie) tegen het opspatten van het schuimbeton en anhydriet.
Leidingwerk moet van tevoren worden gecontroleerd en waar nodig ook worden vervangen. Leidingen waar vloeistoffen doorheen lopen moeten in een mantelbuis worden geplaatst. Hierdoor kan er niks gebeuren met het leidingwerk als het schuimbeton eenmaal is gestort.
Nee, dat adviseren wij niet. Vers aangebracht zand kan nog verdichten en daarmee onder de Faber Comforvloer leiden tot instabiliteit en zetten. Wanneer het echt niet anders kan, zorg dan dat het zand goed is verdicht.
Nee, dit is niet mogelijk. Puin kan de folie beschadigen en leidt tot instabiliteit in de vloer. De kruipruimte moet puinvrij opgeleverd worden.
Ja, de keuken kan blijven staan. Deze zal na het verwijderen van de oude vloer moeten worden gestut. Vervolgens kunnen we het schuimbeton en de dekvloer onder de keuken aanbrengen. Houd er rekening mee dat er tijdens en na het aanbrengen van het schuimbeton de temperatuur kan oplopen en er veel vocht vrijkomt. Controleer en ventileer de ruimte extra goed. Het laten staat van de keuken is op eigen risico.
Afhankelijk van de keuze van het pakket wat je bij ons afneemt, dien je zelf nog voorbereidingen te treffen. Onze verkoopmedewerkers of werkvoorbereiders kunnen je hier verder over informeren. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Subsidie

Dit verschilt per gemeente. Wij adviseren je om hiervoor zelf contact op te nemen met jouw eigen gemeente.
Nee, dit dien je zelf te doen.
Zowel de offerte als de factuur wordt vorzien van de meldcode en bevat de juiste gegevens voor het aanvragen van de subsidie. Je dient zelf voldoende foto’s te maken van voor, tijdens en na het aanbrengen van de vloer. Ga naar de website van het RVO en login met je DigiD. Het aanvragen is in duidelijke stappen beschreven en wijst zich voor zich.
Jazeker, het toegepaste Isolite75 schuimbeton heeft speciaal hiervoor een BCRG verklaring waarmee de isolatiewaarde is gegarandeerd en kan worden meegenomen in de (her)berekening van het energielabel.
Het RVO heeft een regeling voor subsidie. Kijk op de website van het RVO. De voorwaarde is dat je een minimale Rc-waarde realiseert van Rc 3,5 en minimaal 22 m² in je bestaande woning toepast.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ervaar het behaaglijke gevoel van een nieuwbouwwoning terwijl je direct 20% op je energiekosten bespaart.

088 – 555 44 22

Maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur
Vrijdag van 07:30 tot 16:00 uur

Neem contact op